Categorieën
Bedrijven

Bestair

Gewoon perfecte service!

Rated 5 out of 5
15 april 2021

Onze airco vorig jaar geplaatst. Een bediening was gevallen. Kregen we de vlg dag nw met de post.
Topservice!

Martin Hoogendorp

Super tevreden

Rated 5 out of 5
15 april 2021

Verkoper was duidelijk. Monteurs netjes en aardige dames aan de telefoon.

Kees Graven

Snel en perfect

Rated 5 out of 5
15 april 2021

Erg blij met Bestair. Wij bevelen bestair aan!

Trudy Jongens

Alles keurig en perfect afgewerkt

Rated 5 out of 5
15 april 2021

Erg blij met airco en warmtepomp.
Laat de zomer maar komen!
Aanbevelenswaardig!

Gerbrand Haarhuis

Snelle levering!

Rated 5 out of 5
13 april 2021

Na 5 bedrijven in de regio te hebben gebeld of ze airco kunnen plaatsen. Op google gezocht. Daar zag ik Bestair. 6 weken levertijd. Het werd 7 weken. Maar vooruit. Het hangt nu en werkt perfect. Snel, voordelig en allin.
Aanbevelenswaardig!

Tom Dirken

Volledige verwarming met airco

Rated 5 out of 5
5 april 2021

We wisten niet dat we ons huis volledig konden verwarmen met airco. Dat blijkt dus van wel. Het scheelt enorm op de energienota! Met de zonnepanelen hadden we stroom over, die gebruiken we nu voor de airco die ook gelijktijdig warmtepomp is. Straks nog electrische boiler en we zijn energieonafhankelijk. Topadvies van verkoper Bestair. Perfecte monteurs. Pure degelijkheid.

Wim Gerritsen

Vorige maand geinstalleerd, wat een luxe!

Rated 5 out of 5
1 april 2021

Nette verkoper, goed advies, hele huis airco en warmtepomp op 1 buitenunit.
Overal via app te bedienen.
Super goed geinstalleerd.
Profs!
Wij bevelen Bestair aan!

Gerrit Hiemstra

Begin wat problemen, uiteindelijk alles opgelost!

Rated 4 out of 5
29 maart 2021

Max, de vertegenwoordiger van Bestair, heeft de locatie bezocht. In samenspraak met hem is toegezegd dat levering en installatie van de airco mogelijk was en er rekening zou worden gehouden met een nog te plaatsen spanplafond van 3 cm. Achteraf is dit dus niet waar. Bij de inspectie/plaatsing kon alleen kort naar beneden gewerkt worden bij de binnen unit en was de hoogte van de buizen niet 3 cm maar bijna 10 cm.
Aanpassingen zijn enkel mogelijk ad € 95 per monteur per uur en betaling van materiaal en voorrijkosten. In contact treden met Max is niet mogelijk en de klachtenafdeling herhaald alleen. Een kapot afdekplaatje moet nog geleverd worden. De airco werkt wel, maar is niet op de overeengekomen manier geplaatst.

Richard

Antwoord van BizzRatings

Max heeft u juist geinformeerd. Tevens heeft hij de koker in zijn showroom.
Welke airco u ook koopt, ze bestaan nog niet met 3 cm leiding. Dus uw reactie is onterecht. Het valt u tegen. Dat is spijtig.
Marscha
Bestair bv

Zo stil en snel warm!

Rated 5 out of 5
24 maart 2021

We zochten een stille verwarming en airconditioning. Folder bij Bestair aangevraagd en kort daarna een afspraak gemaakt. De verkoper gaf advies voor een multisplit. 1 buitenunit en elke kamer een airco. Topadvies. Fluisterstil en supersnel warm! Laat de zomer maar komen. Nette monteurs.

Fam. Terenstra

Bestair een keurig bedrijf met uitstekende monteurs.

Rated 5 out of 5
15 maart 2021

Op 10 maart 2021 hebben Gio, Danny en Joey bij ons een LG airconditioning met twee wandunits geïnstalleerd. Keurig op tijd kwamen ze bij ons aan. Zij hebben alles uitgepakt, opgehangen en geïnstalleerd. Ook vroegen zij ons zo nu en dan om onze mening omtrent ophangen en bevestiging van kabels en leidingen. Wat een nette en meedenkende monteurs GEWELDIG gedaan jongens. Na installatie goede uitleg omtrent de werkwijze van de installatie. Alle rommel opgeruimd en meegenomen.
Vanaf het allereerste contact met Bestair zijn wij zeer tevreden. De afspraak met verkoper die keurig op de afgesproken tijd kwam en ons prima informeerde,
de monteur die bij ons voor de pre installatie kwam was ook op de precies afgesproken tijd bij ons, ook hij deskundig en duidelijk met zijn informatie.
Twee dagen na de installatie werden we gebeld door iemand van aftersales die ons vroeg of alles naar wens was verlopen en of wij nog vragen of opmerkingen hadden.
Onze ervaring is Bestair is een keurig bedrijf met deskundig personeel. Een aanrader.

Dirk Klok